SCANDINAVIAN RACING PRESS - DIVERSE

 

Startsiden

 

Kontakt Vivi

 

 

Dakar Event 2006

7. januar 19.30 - Halvandet

Der er tradition for, at januar måned står i Dakar-rallyets tegn. Jul og nytår er overstået og så er det rart at se sol, eventyr, uendelige vidder, fascinerende motorsport og en masse glade mennesker.

 

Frister det også dig – så læs videre:

Sol garanterer vi godt nok ikke, men omgivelserne er ligeså rå som i Marokko og Mauretanien – og vi har alle forhåbninger om, at en masse glade mennesker med stor interesse for fascinerende motorsport møder op til Dakar Event 2006 i Halvandet i København. Det foregår d. 7. januar 2006. Vi slår portene til hallerne op klokken 19.30 og slutter nok ved midnatstid.

 

Det er første gang en sådan event finder sted – så vi er naturligvis spændte på forløbet. Vi afvikler Dakar Event 2006 som et lukket arrangement. Man skal tilmelde sig, så vi ved hvem og ikke mindst hvor mange der kommer – men er du interesseret, er du velkommen – og send gerne denne mail videre til andre, du kender.

 

Hvad er Dakar Event 2006?

Mest af alt en entusiast aften, hvor du møder andre med samme interesse. Men vi har selvfølgelig gjort lidt for at krydre begivenheden.

 

Slide-show:

Vivi Siigers flotte slide-show med en imponerende stribe fotos fra sidste års besøg i Mauretanien under Dakar rallyet får lov at tale sit eget sprog.

 

Eurosport:

Mere lyd er der på Eurosports udsendelser fra 31. december og frem til og med lørdag aftens reportage fra Mauretanien.

Begge dele projekteres op på hallernes hvide vægge

 

Interviews og foredrag:

Masser af snak vil der være, når vi interviewer prominente personligheder som den mangedobbelte Dakar-kører Ivan Reedtz-Thott og når nogle af kumpanerne fra Team Bertelsen, der var med til at sikre danskernes 35. plads i sidste års Dakar-rally, holder foredrag om deres oplevelser.

 

”Live” fra ørkenen:

Vi garanterer ikke for at det vil lykkes, men vi gør vores bedste for at få VW Motorsportsdirektør, selveste Kris Nissen med på en satellit telefonlinie over højtaleranlægget ”live” fra ørkenen i Mauretanien. Kris har lovet at være parat ved telefonen.

 

Konkurrence:

Vi samler også ind til en sjov konkurrence for aftenens gæster – præmierne kender vi ikke endnu, men du kan med garanti deltage i lodtrækningen om en lille krukke ægte sand fra præcis det sted i Sahara, hvor deltagerne er, når Dakar Event 2006 finder sted.

 

Spændende off-roadere:

Team Bertelsen kommer med ægte ørken-biler ligesom andre har meldt deres ankomst med spændende off-roadere på både to og fire hjul.

 

Stedet.

Stedet er det tætteste, man kan komme på Sahara – når man er i København: ”Halvandet” på Refshaleøen. Man kører over Amager og helt ude for enden af Refshalevej (nr. 325), lige inden du kører i havnen, ligger to store haller, rustikke og fascinerende. De bruges ved ganske særlige lejligheder og indvendig kan de tilpasses, så vi får det hyggeligt og spændende, uanset hvor mange vi bliver. Udenfor er der masser af sand – men der bliver IKKE kørt off-road den aften (bare så ingen bliver skuffede).

 

Indenfor er der muligheder for at købe diverse drikkevarer, men inden du kommer så langt, bliver vi nødt til at bede dig lægge 40 kroner i bidrag til de udgifter, der er forbundet med at gennemføre eventen.

 

Sådan kommer du med:

For at være med skal du sætte kryds i kalenderen d. 7. januar klokken 19.30. Derpå skal du sende en email til sc@srpdenmark.com, oplyse dit navn og fortælle at du kommer. Så sender vi dig en invitation, som du skal skrive dit navn på og aflevere ved indgangen til Halvandet, samtidig med at du erlægger de 40 kroner. Så deltager du også i aftenens lodtrækninger.

 

Tilbage er der vist blot at sige:

Godt Nytår og vel mødt i Halvandet.

 

Ivan og Niels i Sahara. Dakar Rally 2005.

 

Ivan, Michael og Kris i Atâr. Dakar Rally 2005. Foto: Vivi Siiger.

 

Ivan og Niels i Mauretaniens ørken. Dakar Rally 2005. Foto: Vivi Siiger.

 

Bag rattet in Land Roveren. Dakar Rally 2005. Foto: Vivi Siiger.

  © SRP, Lundedammen 98, 2605 Brøndby