SCANDINAVIAN RACING PRESS - FOTO

 

Startside

 

Kontakt Vivi

 

 

 

 

Vivi Siiger er ekspert i fotografering af biler og motorsport. Hér er et lille udvalg af hendes

fotos - klik gerne på billederne og forstør - men husk at SRP har copyright - det gælder også på Internet. SRP kan kontaktes via knapperne til venstre


Motorsport:


Tom Kristensen har vundet 24 Heures du Mans år efter år. Vivis fotos har været publiceret i de fleste danske dagblade. F.eks. Tom på podiet på forsiden af Jyllands Posten og Bentley-tur med Tom K og Prins Joachim på bagsiden af BT.

 

Ofte er det vigtigt at gå tæt på motivet - resultatet giver meget anderledes billeder. Bl.a. publiceret i Berlingske Tidende.

 

Trophée Andros afvikles bl.a. i Val Thorens.

Yvan Müller og Kia har domineret i en årrække. Billederne blev udsendt i presseinformationer for Kia Motors

 

 

 

 

 

 

 

SRP har serviceret den danske presse med tekster og fotos fra Dakar-rallyet i flere år. I 2005 var vi i Mauretanien. Foto af Ivan Reedtz-Thott og Niels Heede-Pedersen i Mauretanien publiceret i en lang række steder i danske medier.

 

 

 

Copenhagen Historic Grand Prix bød på Formel 1 i Københavns gader for første gang i 2003. En ægte donut hørte til i programmet. SRP varetog arrangementets presseservice og speak det år.

 

 

 

Brian Kjær Jørgensen er den eneste dansker der nogensinde har vundet et Grand Prix indenfor motorsport. Han er én af verdens bedste MotoCross kørere. SRP har i perioder varetaget Brians presseservice.

 

Robbin Harms er den bedste danske road racing kører i nyere tid. Hér fanget i Brno i Tjekkiet under en overhaling.SRP har varetaget Robbins presseservice siden 2003.

 

 

 

 

 

Daijiro Kato i action på Mugello racerbanen i Italien. SRP har varetaget presseservice i Danmark vedr. MotoGP verdensmesterskabet siden 2000.

 

 

 

 

 

Valentino Rossi er verdens bedste på 2 hjul og asfalt. Mugello - Italien.


Udstillinger:


SRP har i mange år dækket en række af de internationale biludstillinger for Søndagsavisen og senest for www.motorsiden.dk, men udfører også lokale opgaver som presseservice for Finn Jørgensen Automobiler i forbindelse med indvielsen af nyt domicil. På billederne: Mercedes SLR McLaren - IAA - og udstillingslokale hos Finn Jørgensen.

 

Kung Carl Gustav er en ivrig bilentusiast. Hér fanget på Genève Motorshow. Publiceret i en række svenske tidsskrifter og dagblade.

 

 

 

 

 

 

Genève Motor Show

 


Biltests:


Udfordringen ved fotografering af over 1000 testbiler er bestandigt at finde nye vinkler og det rette miljø. Chevrolet Matiz fotograferet ved First World Testdrive nær Assisi i Italien.

 

 

Miljø venlig Toyota dieselmotor fotograferet i Nordsjælland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalechen på BMW Z4 folder sig ud på bare 9 sekunder.

 

 

 

Vivi Siiger har fotograferet en stor del af Tom Kristensens karriere - ikke mindst hans mange Le Mans triumfer. Tom kvitterer for indsatsen ved at overrække hende et eksemplar af den første af de bøger, der er udgivet om Le Mans stjernen - hvori der selvsagt indgår en række af Vivis fotos.

 

Natarbejde under "24 Heures du Mans"

 

Dagarbejde på Padborg Park

 

MotoGP Grand Prix på Bugattibanen i Le Mans

 

Official-snak - Trophée Andros - Val Thorens

 

Iskolde arbejdsforhold under Trophée Andros - Val Thorens

 

Danskerne i Rallye Dakar lægger motiv til - Vivi fotograferer. Atâr - Mauretanien

 

Rallye Dakar - Sahara - Mauretanien

 

Vindere i Kia Sportage testdrive poserer foran Eiffeltårnet.

 

Testbilsfotografering. I SRP regie er der prøvekørt - og fotograferet - langt over 1000 biler.

 

Testbilsfotografering. En god gåtur giver varme!

 

Fotograf bag rattet - hér på en Nissan 350Z

 

Fotograf i sadlen: "Frikvarter" på Assen racerbanen i Holland benyttes til en tur banen rundt.

  © SRP, Lundedammen 98, 2605 Brøndby