SCANDINAVIAN RACING PRESS - PRESSEINFO

 

Startside

 

Kontakt Vivi

 

 

Eksempel på Alfa Romeo presseinformation


Alfa Romeo nyheder på Genève Motorshow

 

Det er koldt udenfor de kæmpemæssige Palexpo udstillingshaller i Genève, som i disse dage huser forårets vigtigste europliske motorshow. Men italienske Alfa Romeo ved, at foråret kommer og med den følger sommeren, så der er god grund til at præsentere en helt ny åben Alfa Spider.

 

Spider-navnet har rødder i Alfa Romeos legendariske historie, men bilen er helt ny: En blot 1,37 meter flad åben to-sædet roadster, baseret på sports-coupé’en Alfa Brera. I et lækkert design og med masser af kræfter, uanset hvilket af motor alternativerne man vælger. Den ”mindste” er på 2,2 liter og præsterer 185 hestekræfter mens den største er en 3,2 liters V6-maskine, der yder 260 hestekræfter – og så kan Alfa Spider også leveres med firehjulstræk.

 

Holder man af varme om ørene året rundt tilbyder Alfa Romeo også en anden mulighed: En helt ny Alfa 159 Sportwagon, dvs. en sportslig stationcar i et elegant design. Hvad motorkræfter angår er man ikke ringere stillet end i Spider. Motor-udvalget inkluderer nemlig de to Spider-maskiner, men omfatter også en 160-heste benzin-motor og ikke færre end tre alternative dieselmotorer med effekt fra 120 til 200 hestekræfter.

 

Bilerne forventes til Danmark hen over sommeren

 

 

 

 

Alfa Romeo Spider

Alfa Romeo Sportwagon

  © SRP, Box 325, 2605 Brøndby